Реване с грис от Хърватия

22/02/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 251
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • захар – 125 г
  • яйца – 7 бр.
  • брашно – 125 г
  • грис – 125 г
  • За сиропа
  • захар – 150 г
  • вода – 400 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме в купа яйцата със захарта и прибавяме брашното и гриса.

Разбъркваме много добре и изсипваме сместа в правоъгълна тава, печем в умерена фурна до готовност.

Когато блата изстине, заливаме с горещ сироп, приготвен от водата и захарта, които сме сварили.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар