Пържен боб с яйца

24/04/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 103
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • боб - 1 ч.ч. сварен
  • олио - 1 ½ к.ч.
  • лук - 3 глави
  • домати - 2 - 3 бр. пресни или от консерва
  • яйца - 5 бр.
  • магданоз - 1/2 връзка
  • джоджен - 1 ч.л. сух или 3 стръка пресен
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера с олио изпържваме нарязания на ситно лук, прибавяме настърганите домати.

Когато се задушат слагаме боба, нарязания магданоз и джоджен, посоляваме и задушаваме още 15 минути на умерен огън.

След това прехвърляме в тавичка, чукваме яйцата и запичаме в затоплена фурна 10-тина минути.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар