Пържен боб с яйца

24/04/2016
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо724
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • боб – 1 ч.ч. сварен
  • олио – 1 ½ к.ч.
  • лук – 3 глави
  • домати – 2 - 3 бр. пресни или от консерва
  • яйца – 5 бр.
  • магданоз - 1/2 връзка
  • джоджен - 1 ч.л. сух или 3 стръка пресен
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера с олио изпържваме нарязания на ситно лук, прибавяме настърганите домати.

Когато се задушат слагаме боба, нарязания магданоз и джоджен, посоляваме и задушаваме още 15 минути на умерен огън.

След това прехвърляме в тавичка, чукваме яйцата и запичаме в затоплена фурна 10-тина минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар