Пилешко филе с ориз

24/05/2011
Дебелата Бертаот Дебелата БертаНовак / Автор
"Вкусотия с пилешко филе и ориз, с която да смаете гостите си!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо23 298
  • Преглеждания за месеца374
  • Преглеждания за седмицата48
  • Рейтинг4,6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте ориза и го сложете да се свари с 3 ч.ч. вода и малко сол. В дълбок тиган сипете 4 с.л. зехтин и сложете да се задуши моркова, нарязан на кубчета. Щом леко омекне, добавете царевицата и граха, разбъркайте и овкусете със сол, черен пипер и кубче бульон. След 2 минути изсипете нарязаното на тънки парчета пилешко филе.

След около 2-3 минути прибавете ориза и разбъркайте внимателно. Разбийте яйцата добре и прецедени през цедка ги добавяйте в ястието.

Оставете на котлона докато яйцата се стегнат и отнемете.подобни рецепти тук
5 7
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар