Селска гозба с кайма

12/05/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 255
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сгорещеното олио запържваме до златисто нарязаните на ситно лук и чесън.

Слагаме настърганите домати, червения пипер, чубрицата и 20-ина минути задушаваме под капак на тих огън.

Добавяме каймата и киселото мляко, посоляваме на вкус и оставяме ястието на тих огън, докато стане готово.
подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар