Селска гозба с кайма

12/05/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 321
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • кайма – 500 г
  • лук – 1 глава
  • олио – ½ к.ч.
  • чесън – 3 - 4 скилидки
  • домати – 3 бр.
  • кисело мляко – 1 к.ч.
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
  • чубрица – 1 щипка
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сгорещеното олио запържваме до златисто нарязаните на ситно лук и чесън.

Слагаме настърганите домати, червения пипер, чубрицата и 20-ина минути задушаваме под капак на тих огън.

Добавяме каймата и киселото мляко, посоляваме на вкус и оставяме ястието на тих огън, докато стане готово.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар