Селска гозба с кайма

12/05/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо934
  • Преглеждания за месеца143
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

В сгорещеното олио запържваме до златисто нарязаните на ситно лук и чесън.

Слагаме настърганите домати, червения пипер, чубрицата и 20-ина минути задушаваме под капак на тих огън.

Добавяме каймата и киселото мляко, посоляваме на вкус и оставяме ястието на тих огън, докато стане готово.
подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар