Зелева супа с кренвирши

22/02/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо236
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме ситно нарязания лук в олиото, слагаме нарязаното на ивици зеле и червения пипер.

Разбъркваме, добавяме брашното, заливаме с 4-5 чаши топла вода и варим на среден огън.

Малко преди да стане готова прибавяме нарязаните на кръгчета кренвирши и поръсваме с кимиона и черния пипер.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар