Зелева супа с кренвирши

22/02/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо175
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • зеле – ½ глава
  • кренвирши – 2 - 3 бр.
  • лук – 1 глава
  • олио – 3 - 4 с.л.
  • брашно – 1 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
  • кимион - 1/2 ч.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме ситно нарязания лук в олиото, слагаме нарязаното на ивици зеле и червения пипер.

Разбъркваме, добавяме брашното, заливаме с 4-5 чаши топла вода и варим на среден огън.

Малко преди да стане готова прибавяме нарязаните на кръгчета кренвирши и поръсваме с кимиона и черния пипер.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар