Кебап с праз и свинско

13/03/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 747
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на малки парченца и ги задушаваме в сгорещената мазнина със ситно нарязания лук, нарязаните моркови и целина.

Когато зеленчукът омекне прибавяме нарязания на тънки колелца праз. Добавяме виното, червения пипер, дафиновия лист, черния пипер на зърна и лютите чушлета.

Накрая сипваме ситно нарязаните домати или доматеното пюре. Варим на тих огън, докато остане на мазнина.

Поднасяме поръсено със ситно нарязан магданоз и гарнитура по избор.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар