Мусака с праз

16/02/2016
Анонимен
отАнонименДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо274
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушаваме каймата с част от мазнината, прибавяме черен и червен пипер, доматеното пюре и солта.

Нарязваме праза на парчета, дълги 3 см и го задушаваме в останалата мазнина.

В тавичка нареждаме пластове праз и кайма, поливаме с малко вода и печем.

Накрая заливаме с разбитите в прясното мляко яйца, поръсваме с магданоз и запичаме до златисто.
подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар