Панирано топено сирене

28/05/2011
Иларияот ИларияНовак / Автор
"В корема ни има специално място за няколко от тези панирани топени сиренца, които ви препоръчваме да поднесете със сладко "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо44 983
  • Преглеждания за месеца1219
  • Преглеждания за седмицата45
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • топено сирене - 2 опаковки (около 400 г)
  • яйца - 2 - 3 броя
  • брашно - за овалване
  • галета - за овалване
  • корнфлейкс - за овалване
  • олио - около 1 ч.ч. за пържене

Начин на приготвяне

Сложете топеното сирене за около 15 минути в камерата на хладилника. През това време разбийте яйцата, натрошете корнфлейкса. Извадете топеното сирене и го нарежете на кръгчета с дебелина около половин см.

Потапяйте ги последователно в студена вода, брашно, яйце, галета, яйце и корнфлейкс и сложете да се пържат в сгорещено олио. Готовите панирани топени сирена отцедете върху хартия.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 14
4 3
3 3
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
21.02.2016 15:23
Аз топеното сирене го правя с картофено пюре на прах
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв