Гъбен сос с топено сирене

28/05/2011
Иларияот ИларияНовак / Автор
"Добавете към гъбения сос малко топено сирене и се насладете на съвършен вкус и аромат!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24 360
  • Преглеждания за месеца249
  • Преглеждания за седмицата45
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4,6 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите, нарежете ги и сложете да се задушават в сгорещеното масло до готовност. През това време разбъркайте заедно сметаната, киселото мляко, виното заедно с брашното.

След като гъбите са готови започнете да добавяте тази смес към тях, като непрекъснато разбърквате. Продължавайте да бъркате за около 5 минути и добавете нарязаното топено сирене и подправки на вкус. След 2 минути махнете гъбения сос от котлона. Подправете с накълцан копър или магданоз.подобни рецепти тук
5 6
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Ела
Ела
08.03.2016 18:08
Вкусен соус!
0
0
Панов
Панов
09.12.2014 18:52
Страхотна рецепта!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв