Домашна лютеница от патладжани

17/01/2009
Вили
отВилиНовак
"Домашна лютеница, но не обикновена, а от патладжани, защото е поне десет пъти по-вкусна!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо39 082
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжаните и чушките се изпичат и обелват. Смилат се с доматите. Варим сместа на силен огън до достигане на необходимата гъстота. След сгъстяването започваме да сипваме по малко олио за да се пържи. На края добавяме лютите чушки и ситно нарязания магданоз.

Насипваме в малки бурканчета, запечатваме ги и ги стерилизираме 15 мин.

подобни рецепти тук
5 4
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар