Гъши дроб с ябълки и мед

20/07/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 543
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме на големи парчета дроба. Нарязваме лука на кръгчета, ябълките на лентички.

Изпържваме дроба за 3-4 минути в сгорещената мазнина, вадим и оставяме на топло. В останалата мазнина задушаваме лука за 2 минути, прибавяме ябълките и меда.

Задушаваме още 5 минути и подправяме с ябълков сок и оцет. Прибавяме дроба, посоляваме и посипваме със сол, пипер и мащерка.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар