Риба тон на фурна

25/05/2011
Дебелата Бертаот Дебелата БертаНовак / Автор
"Само по миризмата познаваме, че рибата е изключително вкусна и сочна. Опитайте и вие!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 545
  • Преглеждания за месеца211
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4,5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата от вътрешности и кости и я овкусете със сол и черен пипер. Загрейте мазнина в тенджерка и сложете да се запържат първо доматите, след това каперсите и нарязаната чушка.

Добавете нарязаните картофи, след което магданоза, мащерката, малко сол, червен и черен пипер. Сосът се оставя да се задуши добре, след което половината от него се изсипва в тава.

Отгоре се нарежда рибата и се залива с останалия сос. Пече се на предварително загряна на 180 градуса фурна под фолио. Накрая фолиото се маха, за да хване лек загар.подобни рецепти тук
5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар