Хлебно суфле

12/02/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо825
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • масло - 30 г
  • хляб - 6 бр. филии
  • кашкавал - 400 г рендосан
  • яйца - 6 бр.
  • прясно мляко - 3 ч.ч. леко затоплено
  • сол - 1 щипка
  • черен пипер - 1 щипка
  • червен пипер - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме филиите хляб на малки кубчета.

Разбъркваме ги с рендосания кашкавал, като оставяме една част от него за поръсване и разпределяме във форми за суфле, намазани с мазнина.

В отделен съд разбъркваме яйцата с прясното мляко и подправките и добавяме към хляба. Разпределяме сместа във формите и поръсваме с останалия кашкавал.

Печем суфлето в предварително загрята фурна на 200 градуса за 30-35 минути.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар