Паста с праз и бекон

25/02/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо167
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме пастата според инструкциите, отцеждаме я.

Нарязваме на ситно бекона и праз лука и ги запържваме в 2 с.л. масло, добавяме ги към пастата.

Разбиваме яйцата със сметаната, 1 с.л. рендосан кашкавал, индийското орехче, сол и черен пипер и смесваме с макароните.

Намазняваме тава с остатъка от маслото и поръсваме с галетата.

Изсипваме в нея част от макароните и върху тях редим последователно останалия кашкавал, останалата галета и маковото семе.

Запичаме макароните в предварително загрята фурна на 180 градуса до златисто.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар