Гъби с гауда и сметана

10/02/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Обичате ли гъбки? Тази рецепта е толкова вкусна, че и след като свърши, ще се облизавате още"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо676
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • гауда – 400 г или друго твърдо сирене, или кашкавал
  • печурки – 400 г
  • сметана – 200 мл готварска
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
  • масло - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме гаудата на кубчета. Почистваме и режем гъбите на малки парчета.

Задушаваме ги в маслото, добавяме сметаната, подправяме със сол и черен пипер на вкус.

Разбъркваме и изсипваме гаудата, оставяме за 5 минути на котлона и отстраняваме.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар