Бюрек с царевично брашно

18/09/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Ние толкова вкусен бюрек не бяхме опитвали досега! Опитайте и вие и споделете "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо537
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Пресяваме брашната заедно с бакпулвера и ги изсипваме в купа, прибавяме олиото, солта и млякото и замесваме тесто.

Разделяме го на две. Разстиламе едната част върху намазана с мазнина тава.

Сиреното натрошаваме на дребно и към него прибавяме нарязаните на ситно лук, копър и магданоз.

Разпределяме сместа равномерно върху кората и покриваме с другата кора бюрека.

Намазваме отгоре с разбито яйце.

Печем бюрека в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар