Пиле с четири сирена

24/05/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3762295
"Уникално вкусно пиле със сирена, вино и ароматни подправки"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо34 127
  • Преглеждания за месеца223
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мариновайте пилешкото за 1-2 часа във виното с бял и черен пипер, сол, чесън на прах и зехтин. След това заедно с маринатата го наредете в намазнена тава и го изпечете.

В тенджерка на котлона загрейте готварската сметана заедно с малко сол. Щом започне да ври, добавете настърганите сирена ементал, пармезан и синьо сирене.

Бъркайте за 30 секунди, свалете от котлона и прибавете индийско орехче и накълцан пресен копър. Поднесете порция пилешко, полята със соса четири сирена.подобни рецепти тук
5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Теди
Теди
12.10.2013 00:07
Имам 1 въпросче само - каква опаковка готварска сметана от 500ml или 1l?
0
0
Васко
Васко
08.02.2014 18:02
Според вкуса,повече сметана-повече сирена.Според мен на 800гр. гърди 500мл.сметана е достатъчно.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв