Гювеч по овчарски

08/01/2010
Мила
отМилаНовак
"Сега разбирате къде се крие тайната на дълголетието на овчарите "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 178
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата18
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът нарязваме на дребно, чушките на ивици и ги задушаваме в мазнината. Прибавяме доматите и задушаваме до изпаряване на водата.

Сваляме от огъня и разбъркваме с натрошеното сирене.

Сместа се изсипва в тавичка и поливаме с разбитите яйца и брашно. Поръсваме с магданоз и запичаме в умерено силна фурна.

Могат да се сложат и малко гъбки.

подобни рецепти тук
5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

силвия
силвия
28.09.2010 07:14
И аз това се зачудих, предполагам с яйцата и брашното, сега ще пробвам.
0
0
Грациела Ковачева
Грациела Ковачева
23.05.2010 13:26
А киселото мляко - кога и къде го слагаме ?
0
0
Rosie Kourian
Rosie Kourian
01.03.2010 20:17
Вместо магданоз, сложих зелен лук. Получи се много добре.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв