Марината за пилешки пържоли

12/05/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
"Знаете ли как се получават най-крехките и сочни пилешки пържоли? Вижте тук тази прекрасна марината, която ще превърне пилешкото филе в деликатес"
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо164 531
  • Преглеждания за месеца763
  • Преглеждания за седмицата60
  • Коментирана7 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • сок - 2 ч.ч. от ананас
  • вино - 1 ч.ч. бяло
  • соев сос - 2 с.л.
  • мед - 1 с.л.
  • зехтин - 3 с.л.
  • горчица - 1 ч.л.
  • сол - 1/2 ч.л.
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички съставки за маринатата се смесват добре. С нея се овалват и заливат пилешките пържоли, като е най-добре това да стане в дълбок съд. След това го покрийте с фолио и го сложете за 4 часа в хладилник.

Маринованите пилешки пържоли се отцеждат леко и се изпичат на грил или скара, предварително намазнени или натъркани с лук.подобни рецепти тук
5 16
4 11
3 3
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

dimitar
dimitar
08.03.2016 16:55
tazi marina e za 1 kg meso nali ?
0
0
никнай
никнай
28.02.2016 21:18
"Иноваторката", това е марината за дивеч а не за пилешки пържоли .....
2
0
raicho66
raicho66
28.12.2015 16:14
Прекрасни станаха - само, че не сложих цитосов плод.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв