Аспержи със зехтин и масло

03/02/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо434
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • аспержи – 500 г, замразени
  • моркови – 1 бр.
  • зехтин – 2 с.л.
  • масло – 20 г
  • сол - на вкус
  • чесън - на прах (по желание)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразяваме аспержите, подсушаваме и нарязваме на парчета по 5-6 см.

Нарязваме изчистения морков.

Загряваме зехтина и сипваме морковите за 5-6 минути, после прибавяме и аспержите в тигана.

Пържим 3-4 минути и подправяме със сол, чесън на прах и масло.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар