Картофи по руски

02/02/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Лесни хрупкави картофки по автентична руска рецепта "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо46 970
  • Преглеждания за месеца9172
  • Преглеждания за седмицата495
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • картофи - 400 г
  • лук - 1 глава
  • олио - 4 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус

Начин на приготвяне

Измиваме, обелваме и нарязваме на по-тънки филийки картофите. Нарязваме лука на полумесеци.

В тиган с нагорещено олио сипваме картофите, върху тях слагаме лука и пържим под капак. На всеки – 3-4 минути обръщаме картофите и пак похлупваме. Пържим до готовност.

Картофите трябва на места да са препеченки и хрупкави. Посоляваме и сервираме.
подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар