Зеленчукова крем супа с овесени ядки

08/05/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо151
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушаваме в сгорещената мазнина ситно нарязания лук, прибавяме овесените ядки и заливаме с бульона и сметаната. Оставяме да заври.

Измиваме и нарязваме на едро магданоза, копъра и зеления лук, прибавяме към супата и след 3-4 минути пасираме.

Подправяме със сол, пипер и индийско орехче.

При сервиране посипваме с нарязани яйца.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар