Кебап по Бургаски

28/04/2011
тин
оттинНовак14
"Вкусотия в гърне по бургаски - това е предложението ни за днес!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо16 391
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържваме нарязаното месо на хапки в олиото. Вадим и го разпределяме в 4 гювечета.

В същото олио изпържваме и нарязания дроб и после разпределяме в гювечетата. Лукът по същия начин нарязан и разпределен в гювечетата.

Във всяко гювече слагаме по 1 к.ч. вино и 1 к.ч. вода, по малко от подправките и сол на вкус.

Слагаме капачетата и печем във фурната за около 30 минути.подобни рецепти тук
5 5
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар