Агнешко буглама

01/05/2011
тинот тинНовак
"Не знаем откъде идва името, но знаем, че е много, много, много вкусно "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6-7
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 616
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В глинен съд се поставят почистеното от костите месо, дреболиите, нарязани на малки парченца, и предварително опеченият, обелен и нарязан на кръгчета лук.

Посоляват се, заливат се с олиото и топла вода и се пекат в умерена фурна до омекване на месото.

Прибавят се нарязаните на кръгчета картофи и домати.

След омекването на картофите ястието се поръсва с нарязан джоджен и се изважда от фурната.подобни рецепти тук
5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар