Пълнени охлюви

02/05/2011
Дебелата Берта
отДебелата БертаДжедай126145
"При охлювите няма средно положение, или ги обожавате, или ... не сте опитвали нашата рецепта за пълнени охлюви "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 707
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте охлювите и ги сложете да се варят за около 30-40 минути. Извадете месото от черупките, а черупките запазете.

В сгорещеното масло запържете наситнените лук, чесън, добавете, а след като омекнат прибавете и нарязаните магданоз и копър. Посолете на вкус, добавете и индийско орехче и бял пипер. Изсипете и нарязаните на дребно охлюви, разбъркайте за минута и прехвърлете сместа в чопър.

Може да използвате и пасатор. Изсипете към охлювите цеденото кисело мляко и сметаната и пасирайте. Ако сместа стане рядка, може да я сгъстите с малко нишесте. Напълнете с нея черупките на охлювите и поднесете като предястие.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар