Тепси кебап

18/04/2011
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Не просто кебап, а истинско царско ястие "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 827
  • Преглеждания за месеца164
  • Преглеждания за седмицата53
  • Рейтинг3,6 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 600 г
  • черен дроб - 300 г свински
  • кисело зеле - 600 - 700 г
  • праз - 1 стрък, бялата част
  • люти чушки - 2 - 3 броя, пресни или от туршия
  • олио - 100 мл
  • червен пипер - 2 ч.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на парчета и го запържете с малко количество олио. Извадете го и в същата мазнина сложете да се запържи нарязания черен дроб, след което добавете накълцания праз и нарязаните люти чушки.

В отделен съд задушете зелето с малко олио и накрая поръсете с червен пипер. Зелето, месото и черният дроб се смесват в тава, поръсват се със сол, черен и червен пипер, обърква се и се слага да се пече за около 20 минути на 180 градуса.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 3
4 3
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар