Пиле кебап

15/04/2011
от Black AngelНовак
"Обичаме такива богати гозби - с крехко месце, плътен сос и зеленчуци. Обичаме ги!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо19 968
  • Преглеждания за месеца162
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3,6 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото на парчета, овкусете го с малко сол, черен и червен пипер и го запържете в малко олио. Когато се запържи, добавете накълцаните на ситно лук, чесън и настъргания морков.

Оставете за кратко да се задушава и добавете киселите краставички. Щом зеленчуците омекнат добавете размитото във вода доматено пюре и оставете да къкри под капак. След малко добавете и виното и оставете да ври за около 15-20 минути.

След това овкусете със сол и останалите подправки на вкус и изцедете лимоновия сок. Размийте брашното в малко вода и го изсипете към пилешкия кебап, като разбърквате. Поднесете ястието, поръсено с магданоз.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 0
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Танчетоо
Танчетоо
21.03.2014 13:10
Много ,благодаря за страхотно вкусната рецепта !!!
0
0
Анонимка
Анонимка
27.01.2014 19:13
Супер! стата перфектно!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв