Шарлота с козунак

14/04/2011
тин
оттинНовак14
"Да ви разкажем ли защо този десерт се превърна в тотален хит или вие ще откриете сами?"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8-10 парчета
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 632
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Половин чаена чаша захар се карамелизира до светло кафяво и се облива дъното на обла тавичка.

Отгоре се нарязва маслото на парчета, поръсва се със счуканите орехи. Отгоре се подреждат парчета козунак, заливат се с яйцата, разбити с 1 чаена чаша захар и млякото.

Пече се на умерена фурна на 180 градуса. Обръща се гореща върху тортена чиния.подобни рецепти тук
5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар