Задушени агнешки дреболии

14/04/2011
"Вкусни агнешки дреболийки, които ви съветваме да поднесете със свежа салата и канапе от картофено пюре "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 162
  • Преглеждания за месеца383
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

  • агнешки дреболии - 700 гр.
  • масло - 80 гр.
  • лук - 2 гл.
  • доматен сок - 120 мл.
  • бяло вино - 100 мл.
  • лимони - 1 бр.
  • черен пипер
  • магданоз
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите и нарязани на малки парчета дреболии изпържваме заедно със ситно нарязания лук в сгорещено масло.

Доливаме доматен сок, виното, нарязания на парченца лимон, черния пипер, солта. Слагаме ястието във фурната на 180 градуса и печем.

Щом течността се изпари, ястието е готово. Сервираме с клончета магданоз и гарнитура от салата.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар