Панирани скариди

30/04/2011
Дебелата Бертаот Дебелата БертаНовак / Автор
"Към всяка бутилка бира по света трябва да се предлага и по една порция точно такива панирани скариди "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 857
  • Преглеждания за месеца94
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4,4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете скаридите и ги сварете за 5 минути в подсолена вода. След това ги оставете добре да се отцедят.

Смесете брашното, бакпулвера, солта и индийското орехче и ги размийте в разбитите яйца и бирата. Оставете тестото да престои за час в хладилника.

Сгорещете олио в тиган, потопете скаридите първо в тестото и след това ги изпържете до златисто. Поднесете поляти с лимонов сок.подобни рецепти тук
5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар