Кюфтета от зеле

05/02/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо264
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме зелето на ситно и го изпържваме в част от мазнината, добавяме 1 к.ч. вода, сол и задушаваме до готовност.

Малко преди да отстраним от огъня, прибавяме ситно нарязания чесън. Отделно задушаваме наситнения лук.

Към него прибавяме ориза и водата в съотношение 1 към 3.

Смесваме сварения ориз със зелето, поръсваме с нарязаните магданоз и копър и черния пипер. Разбиваме яйцата с млякото и брашното и ги прибавяме към зелето и ориза.

Разбъркваме и от сместа оформяме кюфтета, овалваме в брашно и галета и пържим в горещо олио.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар