Свински ребра

11/04/2011
Дебелата Берта
отДебелата БертаМастър Шеф126145
"Усещате ли букетът от аромати, който се носи от кухнята?"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо22 734
  • Преглеждания за месеца540
  • Преглеждания за седмицата111
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете виното, черния пипер, скълцания карамфил, майораната, скълцания дафинов лист и канелата. Оставете ребрата накиснати в тази смес за 1 час, като от време на време ги овалвайте.

В тавичка нарежете на ситно лука, обелените домати, ябълките и пащърнака. Подредете отгоре ребрата и залейте с чаша зехтин и малко от маринатата.

Печете ребрата първоначално с фолио, за около 2 и 1/2 часа, като от време на време ги обръщайтеподобни рецепти тук
5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

стян
стян
26.07.2014 09:08
незнам но на мен в тия кризисни години ще ми излезе сонеи тия ребра погледнете цените а тока 2.1/2 часа това ще разори всеки средно статестически българин при баи тошо тока беше 2 стотинки киловата А сега при тия главорези
0
0
Васко Кабзималски
Васко Кабзималски
26.09.2011 09:30
Интересно, как се яде скълцания дафинов лист ?
1
0
стелиана
стелиана
29.05.2014 12:57
той не се яде . ама ябълките нещо не ми се връзват в тази рецепта
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв