Пълнени картофи ала Париж

03/03/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Ако обичате картофките, тази френска рецепта е само за вас Вкусни, красиво препечени, с нежна вътрешност от гъбки, шунка и кашкавалена коричка!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 647
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • картофи – 4 бр., големи
  • шунка – 200 г
  • кашкавал - 2 с.л., настърган
  • гъби – 100 г, печурки
  • масло - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпичаме картофите във фурна, без да ги белим, при 200 градуса.

Изваждаме ги и режем отгоре капаче.

Изваждаме вътрешността, намачкваме я на пюре с маслото и прибавяме нарязаните на парченца шунка, гъби и настъргания кашкавал.

Разбъркваме и пълним картофите, паставяме капачето.

Печем още 10 минути във фурната.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар