Паламуд по градинарски

30/04/2011
от ZazuНовак
"Паламуд със свежи зеленчуци - когато здравословното е и много вкусно!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо19 257
  • Преглеждания за месеца85
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг3,8 от 5

Необходими Съставки

  • паламуд - 2 риби, по малки
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • сол
  • черен пипер - няколко зърна
  • моркови - 2 - 3 броя
  • целина - 1/2 глава
  • лимони - сокът от 1 лимон
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете паламуда и махнете главите. Сложете да заври 1 л вода с олиото и посолете на вкус. Прибавете нарязаните моркови, целина и зърната черен пипер. След малко пуснете и паламудите.

Оставете да поври 30 минути, след което махнете от котлона и изчакайте да изстине. Сервирайте 1 паламуд, полят с лимонов сок, а отстрани наредете от зеленчуците. Гарнирайте с резенчета лимон.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар