Говеждо варено със зеленчуци

12/04/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо273
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • говеждо месо – 800 г
  • картофи – 3 бр.
  • зеле – 250 г
  • ряпа – 1 бр.
  • лук – 1 глава
  • брашно – 1 с.л.
  • масло – 1 с.л.
  • дафинов лист - 1 бр.
  • черен пипер - 5 зърна
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • магданоз - 3 стръка
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета и го сваряваме около час и половина.

Прехвърляме полуготовото месо в друг съд, прецеждаме бульона и връщаме месото.

Прибавяме нарязаните на малки парченца моркови, картофи и ряпа, лука и зелето на квадратчета.

Слагаме подправките и разбъркваме.

С част от бульона, брашното и маслото, правим сос и го сипваме в тенджерата.

При сервиране поръсваме с нарязан магданоз.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар