Говеждо варено със зеленчуци

12/04/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо460
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета и го сваряваме около час и половина.

Прехвърляме полуготовото месо в друг съд, прецеждаме бульона и връщаме месото.

Прибавяме нарязаните на малки парченца моркови, картофи и ряпа, лука и зелето на квадратчета.

Слагаме подправките и разбъркваме.

С част от бульона, брашното и маслото, правим сос и го сипваме в тенджерата.

При сервиране поръсваме с нарязан магданоз.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар