Сос с хрян и жълтък

10/02/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо132
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и белим хряна, настъргваме го на най-ситното ренде или го пускаме в пасатора.

Получената каша от хрян разбъркваме със сметаната, добавяме стрития жълтък, лимоновия сок, солта и захарта.

Подходящ е за гарниране на меса.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар