Яхния с ориз и наденица

07/02/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо800
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме пилешкото месо и го отцеждаме от бульона, който запазваме.

В тенджерка разтопяваме маслото, прибавяме счукания чесън, нарязания лук, листата целина и нарязаната чушка.

Запържваме няколко минути и слагаме нарязаната наденица, разбъркваме и сипваме пилешкия бульон.

Добавяме доматите, мащерката, 2 листа дафинов лист и посоляваме. Варим 25 минути, като 5 минути преди края добавяме нарязаното пилешко месо.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Анонимен
Анонимен
29.03.2018 13:52
Кога се слага ориза
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв