Пуешки шницели с бадеми

20/09/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
"Вкусни шницели с разкошна бадемова коричка - поднесете с подходяща гарнитура и ще очаровате дори най-претенциозните гости "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо203
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • пуешки гърди – 4 бр. шницели
  • зелен фасул – 400 г
  • яйца – 1 бр.
  • лук – 2 глави
  • масло – 1 с.л.
  • бульон – 100 мл зеленчуков
  • брашно – 2 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържваме почистения и нарязан лук в сгорещено масло.

Почистваме зеления фасул, добавяме го към лука заедно с бульона и ги задушаваме.

Поръсваме шницелите със сол и черен пипер, овалваме ги в брашно и в предварително разбитото яйце.

Пържим в масло и поднасяме със задушения фасул.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар