Пълнеж за гъби

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1125k
Пълнеж за гъби1 / 2
08/04/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
"И докато вие наберете или купите гъби, ние ще забъркаме пълнежа, за да не губим време А рецептата ще запишете като ги изядем"

Необходими Продукти

  • лук - 2 - 3 стръка зелен
  • шунка - 150 г, може и бекон
  • кашкавал - 150 г
  • зехтин - 1 с.л.
  • яйца - 1 - 2 броя
  • сол
  • черен пипер
  • индийско орехче - 1/2 к.л.
  • къри - 1/2 к.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кашкавала, шунката и лука на възможно най-дребни парченца. Прибавете сол, черен пипер на вкус, както и кърито и индийското орехче.

Чукнете 1-2 яйца, добавете зехтина и разбъркайте сместа добре. Напълнете с нея големи гъби и ги изпечете.

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: