Пържени свински крачета по френски

07/04/2011
Ефросия
отЕфросияДжедай301
"Още една от приятните изненади на френската кухня "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо17 215
  • Преглеждания за месеца84
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 6 свински крачета
  • бульон - 4 ч.ч.
  • вино - 4 ч.ч.
  • сол
  • черен пипер
  • дафинов лист - 3 листа
  • лук - 4 - 5 глави
  • карамфил - 6 - 8 броя
  • масло - 1 пакет разтопено
  • галета - за овалване
  • мазнина - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре свинските крачета и ги цепнете по дължина. Сложете ги да се варят за няколко часа заедно с бульона, виното, сол, черен пипер, дафинов лист, главите лук и карамфилчетата.

Сварените свински крачета се почистват от костите и се разтварят. Овалват се в разтопено масло и галета и се пържат в силно загрята мазнина.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

георги Найденов
георги Найденов
12.02.2015 17:10
Дано си струва защото ще я готвя на жена си :-))
0
0
Георги Кръстев
Георги Кръстев
05.06.2013 13:52
Не съм я готвил,но само като я прочетох получих халюцинации.
5
0

Виж всички коментари или напиши такъв