Супа с колбас, фасул и царевица

13/08/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Не споделяме току така любимата си рецепта за вкусна супа с колбас, фасул и царевица - само с приятели "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо145
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • боб – 200 г
  • лук – 2 глави
  • царевица – 1 кутия
  • чесън – 2 скилидки
  • червен пипер - лют, на вкус
  • олио – 2 с.л.
  • бульон – 400 мл месен
  • колбаси – 300 г
  • домати – 1 буркан
  • сол - на вкус
  • майорана - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме от вечерта фасула в студена вода.

На другия ден я сменяме, наливаме пак 1 литър и слагаме да заври. Сменяме отново и го доваряваме с малко сол. Настъргваме лука и отцеждаме царевицата.

Нарязваме колбаса на парченца, почистваме и счукваме чесъна. Смесваме бульона, доматите, лука и чесъна и слагаме да заври.

Прибавяме отцедения фасул и варим под капак още 5 минути. Подправяме със сол, майорана, черен и лют червен пипер на вкус.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар