Супа с ръжен хляб и кашкавалени топки

24/01/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо84
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Наситняваме лука и чесъна и ги запържваме до прозрачност в сгорещеното масло.

Прибавяме натрошения хляб и леко го запържваме.

Сипваме настърганите домати и бульона и варим – 15 минути.

Слагаме отделно вода да заври.

Разбиваме белтъците с щипка сол, настъргваме кашкавала, накъсваме босилека и ги смесваме.

С две чаени лъжички взимаме от сместа и пускаме топките във врящата вода.

Варим 4 минути, изваждаме и отцеждаме.

Пасираме супата, добавяме сметана, поръсваме с черен пипер и поднасяме с кашкавалени топки.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар