Кордон-бльо от пуешко месо

03/02/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо423
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме върху шницелите по парче шунка и кашкавал, посоляваме с черен пипер и сол. Прегъваме на две и закрепваме с клечка за зъби.

Последователно овалваме в брашно и предварително разбитото яйце с галета.

Пържим в загрятото масло до образуването на златиста коричка.

Готовите шницели слагаме на салфетка, която попива излишната мазнина. Сервираме с подходяща салата.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар