Кордон-бльо от пуешко месо

03/02/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо209
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • пуешки шницели – 4 бр.
  • шунка – 4 парчета
  • кашкавал – 4 парчета
  • яйца – 1 бр.
  • брашно – 2 с.л.
  • галета - 100 г
  • масло – 3 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме върху шницелите по парче шунка и кашкавал, посоляваме с черен пипер и сол. Прегъваме на две и закрепваме с клечка за зъби.

Последователно овалваме в брашно и предварително разбитото яйце с галета.

Пържим в загрятото масло до образуването на златиста коричка.

Готовите шницели слагаме на салфетка, която попива излишната мазнина. Сервираме с подходяща салата.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар