Телешки шницел с мандарини

24/01/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо186
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме макароните и ги прецеждаме в гевгир.

Попарваме мандарините с гореща вода, обелваме корите и ги нарязваме на тънки лентички, а плодовете разделяме на парченца.

Посипваме с пипер и кориандър шницелите, изпържваме ги в масло, посоляваме и оставяме на топло.

В получения при пърженето сос добавяме бульона и сметаната, разбъркваме и оставяме да заври.

Добавяме мандарините и задушаваме на слаб огън 2 минути.

Поднасяме шницелите с макарони, предварително залети с готовия сос.
подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар