Топъл ябълков сок по молдовски

29/01/2016
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо164
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълковият сок се загрява на бавен огън. Преди да кипне, се добавят захарта, канелата, карамфилчето и индийското орехче.

Сместа се загрява отново, като се оставя да кипне, и веднага се сваля от котлона.

Канелата и карамфилчетата се отстраняват от течността. Ябълките се обелват и се нарязват на много тънки резенчета.

Добавят се към горещия сок и се оставят под капак за 1 час. Сервира се, като във всяка чаша се слагат и резенчета ябълки.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар