Задушено агнешко с картофи и зеле

07/09/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Крехко агнешко с картофки и прясно зеле - знаете, че ще хапнете, че и допълнително ще търсите "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо287
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета, а лука на полумесеци.

В тиган с олиото запържваме месото, добавяме лука и зелето и задушаваме 5 минути.

Наливаме горещия бульон и мащерката и задушаваме под капак на слаб огън 50 минути.

Нарязваме обелените картофи на малки кубчета и по средата на варенето на месото прибавяме и картофите.

Посоляваме и подправяме с черен пипер.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар