Егног с ядки

04/02/2016
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо118
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разделят на жълтъци и белтъци. Белтъците се разбиват на сняг, добавя се пудрата захар и се разбива отново.

Сметаната се разбива. В голяма купа се излива охладеното мляко. Добавят се бадемовият и шоколадовият ликьор.

Жълтъците се разбиват и се добавят към сместа.

Накрая се добавя сметаната и се украсява с разбитите белтъци. Поръсва се със смес от бадемите и лешниците и се сервира веднага.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар