Италиански сос с карамелизирани домати

10/04/2016
Марина Норд
отМарина НордГотвач1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо206
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно. Доматите се попарват с гореща вода, топват се в студена вода, обелват се и се режат на много ситни кубчета.

Маслото се смесва със зехтина и се загрява. В тази смес се запържва лукът до златисто. Добавя се захарта.

В момента, в който се появят мехури, се разбърква добре, поръсва се с червен пипер и се добавят доматите.

Готви се 25 минути на бавен огън, докато се сгъсти. Този сос е подходящ за печено пилешко месо и за студени пушени меса.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар