Френска медовина с розово масло

27/09/2016
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
"Медовина, както я приготвят в страната на добрия вкус и красивите жени - Франция "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции15
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо125
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Водата се загрява, без да кипва. Медът се залива с топлата вода и се разбърква, докато се разтвори. Вари се на бавен огън 1 час, като периодично се маха пяната. Сваля се от котлона и се оставя да се охлади напълно.

Боровинките се заливат с топла вода, колкото да ги покрие, и се оставят за 1 час. Добавят се към меда с водата.

Добавя се маята и сместа се оставя на топло за 1 седмица, като се покрива. След това се прецежда, добавя се разтвореният в малко вода желатин и розовото масло.

Затваря се много добре и се оставя за 2 месеца на студено, след което може да се консумира.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар