Френски пунш с шоколад

19/08/2016
Марина Норд
отМарина НордГотвач1219
"Сгряващ душата пунш с шоколад, пъдпъдъчи яйца и качествен френски коняк "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо234
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Жълтъците на пъдпъдъчите яйца се смесват с меда и сметаната. Добавя се млякото и конякът.

Сместа се загрява на бавен огън при непрекъснато бъркане, без да се оставя да кипне.

След като се посгъсти, се разпределя в 2 огнеупорни чаши.

Шоколадът се настъргва на едро, бисквитите се натрошават.

Всяка напитка се украсява с настърган шоколад и натрошени бисквити и се сервира веднага.

подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар